Dagtochtjes in de Filipijnen, rij je mee?

Dagtochtjes in de Filipijnen, rij je mee?

Regelmatig rij ik rond op de motor met een camera op de motor. Ik laat de realiteit zien van de Filipijnen, zonder filters. Het land zoals het is. In al haar schoonheid, vuiligheid, chaos, gekleurdheid en met prachtige vergezichten en stranden.

Op mijn Leaving Holland Channel op YouTube heb ik er een aparte playlist voor. Sommige mensen hebben een voorkeur voor het kijken van 1 bepaald type filmpjes of 1 stad of 1 eiland en mijn kanaal is zo ingedeeld dat je dat makkelijk kunt doen.
Er is dus ook een playlist: Driving Around. (de link opent in een nieuwe tab)

Vanaf nu zul je filmpjes gaan zien die ik met de GoPro vanaf het stuur gefilmd heb. De GoPro zit daar standaard op en ben ik op een mooie weg dan zet ik hem aan.

De filmpjes tot nog toe zijn bijna allemaal met de camera in de hand, achterop de motor terwijl Oda, mijn nu ex-vriend, rijdt. Maar dat hoofdstuk is afgesloten.

Ze tonen de Filipijnen en met name Siquijor zoals je als toerist niet veel zult zien, want we rijden niet altijd over de geijkte wegen. We zijn, naast ritjes door de steden, ook diep de binnenlanden en hoog de bergen in gegaan waar je vaker op zandwegen rijdt dan op verharde wegen.

Ik wens je veel kijkplezier op ‘jouw’ ritjes door de Filipijnen. En als je niets wilt missen van de toekomstige ritten, als ik weer door de Filipijnen ga toeren, klik dan even op abonneren en volg mijn kanaal.

Het maken van de filmpjes kost veel tijd en geld, benzinekosten, onderhoud enzovoort, naast de website-kosten. Als je een bijdrage wilt doen in de kosten wordt dat zeker gewaardeerd.

Leuk artikel? Deel het!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *