Hallo Aarde stopt met draaien

Hallo Aarde stopt met draaien

Het was geen makkelijke beslissing. Maar nu ik hem genomen heb sta ik er volledig achter. Mijn wereld is veranderd en Hallo Aarde lijkt daar niet meer in te passen. De wereld van bloggen is verandert en 2 blogs lijkt daar ook niet meer in te passen.

Het bloggen verschuift langzaam. Hoewel fashionblogs het nog wel goed doen, en reisblogs die al bestonden voordat bloggen hogere wiskunde werd, overleven het wel. Maar een klein, bijna persoonlijk blog als Hallo Aarde, redt het niet in de overvolle zee van bloggers.

Het dagelijkse bezoekersaantal kruipt veel te langzaam omhoog en ik heb met mijn nieuwe plannen te weinig tijd om

  • 2 webstites
  • 2 Facebook Paginas
  • 2 twitterkanalen
  • 1 YouTube kanaal
  • 1 pinterest account
  • 1 Google plus account
  • en 2 nieuwsbrieven

bij te houden.

De beslissing was lastig want “Hallo Aarde” en ik hebben een lange geschiedenis. En ik hoe raar het ook klinkt, dit is wel mijn thuisplek op het WWW. Ik hou van dit maffe domein wat al zo lang deel uitmaakt van mijn leven. Het is een dagboek, een goede vriendin, een open haard……..o wacht ik woon in de tropen, ik heb helemaal geen open haard meer nodig.

Lang verhaal kort: Hallo Aarde verliest het van de andere activiteiten. Het publiek is te klein en de wereld te groot

Als je naar de Filipijnen wilt verhuizen zul je toch Engels moeten spreken, en dus kun je net zo goed meelezen op LeavingHolland.com

En wil je mijn leven blijven volgen maar heb je geen zin om Engelstalige blogs te lezen, dan kun je op Facebook prima plaatjes kijken

Of nog beter: meekijken op YouTube:

Dank je wel voor het lezen en bezoeken van mijn website, vanaf nu zie ik je hopelijk op

Leavingholland.com

 

Leuk artikel? Deel het!

3 gedachten over “Hallo Aarde stopt met draaien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *