Hier Ik! Wie is die Eilandvrouw?

Hier Ik! Wie is die Eilandvrouw?

guimaras-guisi-jc3
Mijn naam is JC, ik ben al heel lang blogger, eigenlijk sinds het bloggen werd uitgevonden. Ik vind het geweldig om te schrijven en doe dat sinds oktober 2015 van een zonnige bestemming: de Filipijnen.

Ik heb, op 54 jarige leeftijd, al mijn bezittingen verkocht, en heb mijn huis en thuisland voorgoed verlaten en ben dit avontuur aangegaan: reizen en schrijven.

 

places-Ive-been-580x248

Mijn doel waas om als nomade Azië te verkennen. Zuid Amerika en grote delen van Afrika heb ik namelijk al gedaan, evenals het Caraïbisch gebied.Toen ik aankwam in de Filippijnen in oktober 2015 had ik niet kunnen verwachten dat ik verliefd zou worden. Ongeveer 10 maanden na mijn aankomst bezocht ik een klein eiland daar gebeurde het, zomaar. Ik ontmoette Oda en besloot mijn nomadisch leven op te geven en te vestigen op het eiland Siquijor.

De Filippijnen is een fascinerend en inspirerend land vol mogelijkheden.
Als je wilt weten hoe het mij hier vergaat en hoe het leven van een Eilandvrouw in elkaar steekt, schrijf je dan onderaan deze pagina in voor updates van dit blog en mis niets!

Ik neem je mee op reis, reis je mee?

Mijn reis ging over vele eilanden, tot de liefde mij vond, of vond ik de liefde? Hoe dan ook, Hallo Aarde is een dagboek, over een vrouw op reis over de wereld, door het leven en de liefde. Symbolisch gezien ook over een andere reis: Over een minimalistische levensstijl en over een blog opstarten, onderhouden en laten groeien. Over schrijven vanuit een land waar internet niet altijd vanzelfsprekend is. Over mijn reizen die ik maak En jij kunt meereizen door mijn blogs te lezen, meeliften op mijn ervaringen en kennis, en er je voordeel mee doen.

Ik onderhoud deze website van de producten en diensten die ik te koop aanbied. Ook in Nederland al was ik een creatief en veelzijdig mens. Voor meer informatie over mijn dienstverlening KLIK JE HIER en al mijn boeken vind je hier.

Zit daar niets tussen wat je leuk vind of kunt gebruiken maar vond je de website nuttig en wil je hiervoor een bijdrage doen?  Da kan via deze Paypal knop.
Hartelijk dank!

 


Mis niets en schrijf je in voor updates:

 


Wil je reisinformatie of algemene informatie lezen over de Filipijnen? Bijvoorbeeld wat het kost om daar te leven, waar je de mooiste stranden vindt en welke steden een bezoek waard zijn, en hoe je daar komt?  klik dan hier (Klik)

Ik ben een actief reviewer op Tripadvisor

 


Voor de rest:

 

Je mag niets van dit blog her-publiceren, kopiëren of delen met derden voor commerciële doeleinden.
Wil je een blog delen dan dient er eerst toestemming gevraagd te worden en stel ik eisen aan de wijze waarop je dit deelt.
Ik kan toestemming op elke moment zonder opgaaf van redenen weigeren, opzeggen of intrekken.

Creative Commons-Licentie
Hallo Aarde van JC from Holland , is in licentie gegeven volgens een Creative Commons Naamsvermelding-Niet Commercieel 4.0 Internationaal-licentie.
Deze licentie is van toepassing op al het werk op Hallo Aarde en op de website Leavingholland.com